Etusivu- Vanha

M-Tarinat Ky on perustettu vuonna 2000 tuottamaan retkeily-, piilosanaristikko- ja ennen kaikkea käännöspalveluja laadukkaasti ja edullisesti. Firmalla on myös sivutoiminimi Käännöstoimisto PR. Olen tehnyt eniten matkailu- ja kulttuurialan käännöksiä sekä teknisiä käännöksiä, mm. käyttöohjeita ja kansainvälisiä patenttihakemuksia.

Opiskellessani Tampereen kieli-instituutissa erikoisalani oli tekniikka ja teollisuus, pääkieli englanti. Teen mielelläni käännöksiä sekä suomesta englantiin että englannista suomeen. Tarjolla on myös käännöksiä ruotsista ja saksasta suomeen. Voin välittää myös venäjän, hollannin ja ranskan kielen käännöksiä.

Retkipalvelut voin tarvittaessa antaa myös englanniksi tai ruotsiksi, mikä on hauska ja tehokas tapa oppia puhumaan vierasta kieltä – hätätilassa puhun välillä myös suomea… Jos haluat, voin entisenä toimittajana vaikkapa retken aikana tehdä kuvitetun haastattelunkin Sinusta – voit kotiin palattuasi tarjota sitä paikallislehdellesi tai pyytää minua lähettämään jutun sinne…!

Ristikkoja voin haluttaessa laatia mittatilaustyönäkin – ihan tavallisia paperiristikoita valitsemastasi teemasta. Luultavasti Suomesta löytyy myös yrittäjiä, jotka voivat siirtää ristikkoni yrityksesi nettisivuille lisäämään niiden mielenkiintoisuutta ja ohjaamaan lukijaa haluamiisi osioihin!